Ondersteuning

De Stamrecht Ingenieur geeft zijn cliënten persoonlijke ondersteuning in de diverse fasen van de Stamrecht BV, het hele jaar door! Vragen van cliënten worden snel en adequaat beantwoord, er zijn voorbeelddocumenten zoals "Lening eigen woning", "Overeenkomst Rekening Courant" (gepersonificeerd) en is er een instructie voor het doen van de uitkeringen.
Deze zaken zijn gratis voor bestaande klanten zolang het qua tijdsbesteding relatief kort blijft.
vpb2012
Er is voor algemeen gebruik ook een invulinstructie voor de Aangifte VpB. Die voor de VpB 2012 staat hier.
Verder is een webpagina over de link met je inkomstenbelasting.

Behalve mijn voortdurende persoonlijke support is er op Internet overigens ruim informatie voorhanden, maar bedenk wel dat velen voor eigen parochie prediken of je soms zelfs onnodig angst inboezemen, waarbij veelal de Belastingdienst als boeman wordt gebruikt.
Zeer nuttig is het bestuderen van de prima sites van Clarus en van Cournot Financieel.

Lees ook mijn presentatie Help, ik heb een stamrecht BV! waarin dieper wordt ingegaan op de stamrecht BV.

Inhoudelijk financieel advies en hulp bij de inhoud van overeenkomsten ga ik niet doen. Voor financieel advies of persoonlijke planning, ook over stamrechtbanksparen natuurlijk, kun je bijvoorbeeld terecht bij ABN-AMRO.

ideaEr wordt nu gewerkt aan een persoonlijke financiële planner, waar cliënten een beter inzicht kunnen krijgen in hun financiën op langere termijn.
Dit is inclusief hypotheek, spaargelden, vrijkomende lijfrentes, ZVW, AOW, pensioen en natuurlijk (daarom heb ik hem gemaakt) hoe je de stamrecht uitkeringen het beste kunt plannen.
Vooralsnog wordt deze planner niet aan een groter publiek aangeboden.

 

De Stamrecht Ingenieur: Vakkundig, snel en goedkoop!

Contact: tinus@StamrechtIngenieur.nl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of 06 13 99 44 03